Revolutie in de Autoverhuurmarkt: Oscar Autoverhuur Brengt Innovatieve Auto-Abonnementsservice naar Gennep

Gennep – Terwijl auto’s steeds vaker stilstaan, is er een opkomend bedrijf – Oscar Autoverhuur – dat succesvol de Nederlandse autoverhuurmarkt doordringt door verhuurlocaties op te zetten met voertuigen die al stilstaan. Na hun succes op de Deense markt, waar het in slechts 2 jaar tijd meer vestigingen opende dan Sixt, Europcar en Avis gecombineerd, biedt Oscar nu ook hun innovatieve auto-abonnementsservice in de regio Gennep.

Deze service biedt gebruikers een langetermijnalternatief voor het bezit van een auto. “De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de mentaliteit van het bezit van een auto en worden auto-abonnementen steeds populairder in alle demografieën. De meeste gebruikers kiezen het abonnementsmodel vanwege de verhoogde flexibiliteit en het niet zelf hoeven te zorgen voor de service aan de auto”, aldus Dannie Hansen, medeoprichter van Oscar.

Dit succesvolle bedrijfsmodel stelt lokale autodealers in staat om concurrerend te zijn op de autoverhuurmarkt met voertuigen die toch al stilstaan. Dit kunnen hun “leenauto’s” zijn, leasingretouren of auto’s die niet zo snel verkopen als verwacht. Dit helpt lokale ondernemers om een aanvullende inkomstenstroom te creëren, terwijl klanten lagere prijzen krijgen aangeboden dan de concurrentie. 

Met meer dan 100 locaties in heel Nederland in slechts de afgelopen 2 jaar, heeft Oscar Autoverhuur laten zien dat hun model niet alleen levensvatbaar is, maar ook een oplossing biedt voor kleinere steden en landelijke gebieden waar het traditionele autoverhuurmodel niet winstgevend kan zijn.

Oscar heeft momenteel al 4 partners in de regio Gennep: Mulders (Nijmegen), Rijken Auto’s B.v. (Wijchen), Koos Van Elk Automotive (Huissen), Koos Van Elk Automotive (Heteren).

Bezoek Oscar’s Nijmegen locatie voor meer informatie en om te ontdekken hoe het innovatieve auto-abonnement van Oscar Autoverhuur werkt. Met Oscar Autoverhuur voorop in deze evolutie, zou het goed kunnen dat de manier waarop wij over autogebruik denken voorgoed verandert.